ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

 

Ταχ. Δ/νση : ΒΟΛΟΣ

Ταχ. Κώδικας : 38333

Πληροφορίες : Κ. Σιδερόπουλος

Τηλέφωνο : 2421350206

Fax : (24210) 97614

E-mail : praktikadb@volos-city.gr

Βόλος : 10 Οκτωβρίου 2017

Αρ. Πρωτ. : 89112

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στα πλαίσια της προμήθειας και εγκατάστασης ενός νέου συνεδριακού συστήματος για την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, απαιτούνται τα παρακάτω υλικά με τις αντίστοιχες τεχνικές προδιαγραφές :

  • Κέντρο ελέγχου συνεδριακού συστήματος με δυνατότητα επέκτασης μέχρι 100 συνέδρων, με επιλογές προγραμματισμού λειτουργιών επιλογής συνέδρων από 1 έως 3 και με δυνατότητα σύνδεσης ηχητικού συστήματος και μονάδες εγγραφής.

  • Μικρόφωνα συνέδρων τεμάχια (40) πυκνωτικά, καρδιοειδή με διακόπτη on-off και με μεγάφωνο ακρόασης και δυνατότητα σύνδεσης ακουστικού.

 

  • Μικρόφωνα προεδρικά τεμάχια (2) με τα ίδια χαρακτηριστικά των προηγούμενων με επιπρόσθετο διακόπτη προτεραιότητας που να επιτρέπει την προσωρινή ή την μόνιμη ακύρωση και επανασύνδεση των ενεργών μικροφώνων συνέδρων.

 

  • Ειδική καλωδίωση συστήματος και άλλα υλικά για την τοποθέτηση του συστήματος.

 

  • Αντιμικροφωνική μονάδα συστήματος.

 

  • Εργασία εγκατάστασης συστήματος.

 

  • Εργοστασιακή εγγύηση δύο χρόνων με την υποχρέωση τεχνικής υποστήριξης για την καλή λειτουργία του συστήματος.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της ανωτέρω δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 10.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και θα βαρύνει τον ΚΑ 10-7133.007 του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2017. Η διάθεση της πίστωσης έχει εγκριθεί με την αριθμ. 504/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και με αριθμό ΠΑΥ 2201.

Ανάδοχος θα αναδειχθεί αυτός που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ (€) στο σύνολο της προμήθειας και εγκατάστασης σύμφωνα με τις ανωτέρω τεχνικές προδιαγραφές.

Ο χρόνος παράδοσης θα είναι ένας (1) μήνας από την υπογραφή της σύμβασης,

Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές καλούνται να καταθέσουν αυτοπροσώπως ή να αποστείλουν τις προσφορές τους στο Τμήμα Υποστήριξης Συλλογικών Οργάνων (Δημαρχείο Πλατεία Ρήγα Φεραίου – ΤΚ 38333 Βόλος) έως την Παρασκευή 13-10-2017 και ώρα 13:00, σε κλειστό φάκελο, με τα πλήρη στοιχεία της επωνυμίας του ενδιαφερομένου και τον τίτλο της πρόσκλησης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της.

Σε περίπτωση ανάδειξης μειοδότη και πριν την ανάθεση της προμήθειας και εγκατάστασης, θα πρέπει να προσκομιστούν τα εξής δικαιολογητικά :

  1. Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας

  2. Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας

  3. Αντίγραφο ποινικού μητρώου

  4. Νομιμοποιητικά έγγραφα σε περίπτωση εταιρείας

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 

ΚΩΝ/ΝΟΣ Ι. ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

 

Εκτύπωση