ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 05.03.2021

Όπως είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο δελτίο τύπου, οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου συγκέντρωσαν τρόφιμα και αγαθά για την στήριξη οικογενειών με οικονομικές αδυναμίες. Στην προσπάθειά τους αυτή και – υπό την καθοδήγηση της αρμόδιας Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων – Εκδηλώσεων κ. Αναστασίας Μορφογιάννη – έγιναν και διάφορες επαφές με μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ για την υποστήριξη της κοινωνικής αυτής δράσης.

Σε πρώτη φάση συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας για να προσφερθεί σε κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη. Σε δεύτερη φάση αποφασίστηκε οι Δημοτικοί Αστυνομικοί να προσφέρουν μηνιαίως και μέρος από τα γάλατα που δικαιούνται ως υπάλληλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης , τα οποία θα διανέμονται αντίστοιχα σε άπορες οικογένειες και ανθρώπους με οικονομικά προβλήματα.

Ειδικότερα και στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης της Δημοτικής Αστυνομίας θα διανεμηθούν:

  • Την Παρασκευή 05.03.2021 θα δοθούν 40 λίτρα φρέσκο γάλα παρεχόμενο από την υπηρεσία καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας και θα παραλάβει ο πατήρ Βαρνάβας , ο οποίος φροντίζει για τη σίτιση 40 οικογενειών.

  • Τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 θα παραδοθούν χαρτικά και απορρυπαντικά στο ορφανοτροφείο Βόλου.

Ταυτόχρονα τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ανταποκρίθηκαν άμεσα στην δράση κοινωνικής προσφοράς κατόπιν επικοινωνίας της κ Μορφογιάννη με την εταιρεία. " Είναι σημαντικό για εμάς που η εταιρεία Σκλαβενίτης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για συμμετοχή στην πράξη αυτή αλληλεγγύης που οργανώσαμε σαν Δημοτική Αστυνομία. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Σκλαβενίτης για τις δωροεπιταγές και το αξιοσέβαστο ποσό που προσφέρθηκε , το οποίο θα μας βοηθήσει να καλύψουμε ακόμα περισσότερες οικογένειες με οικονομική δυσχέρεια."

 

Η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας,

Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων - Εκδηλώσεων

Αναστασία Μορφογιάννη