Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΜΟΡΦΟΓΙΑΝΝΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αντιδήμαρχου Δημοτικής Αστυνομίας Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων - Εκδηλώσεων κας Αναστασίας Μορφογιάννη

 

Την Παρασκευή 12.03.2021, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Δημοτικής Αστυνομίας συνάντηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας με στελέχη της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από τη μεριά της ΕΛ.ΑΣ ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Θανάσης Καλαμπόκας ως Α' Υποδιευθυντής και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Ντιζές ως Β' Υποδιευθυντής, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου Αστυνόμος Α' κ. Βασίλειος Μπαλατσούκας , η εκπρόσωπος της Τροχαίας Βόλου αντί του κ Κουλούρη, Αστυνόμος Β' κα. Βασιλική Φιλοκώστα και από τη μεριά του Δήμου Βόλου , η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων – Εκδηλώσεων κα. Αναστασία Μορφογιάννη, η Προϊσταμένη του Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας κα. Κατοίκου Ελισάβετ και ο Υπεύθυνος Αστυνόμευσης κ. Κουβάτας Απόστολος.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη καλής συνεργασίας, ιδιαίτερα σε θέματα κοινών αρμοδιοτήτων. Η συζήτηση επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγο στους ελέγχους για τη τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, τις διαδικασίες, το χειρισμό και το συντονισμό των ελέγχων των επαγγελματιών των λαϊκών αγορών, την αντιμετώπιση της παράνομης στάθμευσης και τον καταμερισμό του φόρτου για τη βεβαίωση των γνησίων της υπογραφής.

Στη συνάντηση ενημερώθηκαν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ από τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας και για το νέο Ψηφιακό Σύστημα Βεβαίωσης Παραβάσεων - με εφαρμογή σε έξυπνα κινητά - που απέκτησε ο Δήμος Βόλου. Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα, που πρόκειται να λειτουργήσει τις επόμενες εβδομάδες, έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την επιλογή του Δήμου Βόλου να προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό των διαδικασιών με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Εν κατακλείδι, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η άψογη συνεργασία και συνεχής συνεννόηση μεταξύ ΕΛ.ΑΣ και Δημοτικής Αστυνομίας. Για αυτό το σκοπό ορίστηκε να πραγματοποιείται συνάντηση των στελεχών μία φορά το μήνα, για τον καλύτερο συντονισμό των δύο υπηρεσιών. Τέθηκαν μάλιστα ως βασικές προτεραιότητες για τις δύο πλευρές, τόσο η ύπαρξη καλής συνεργασίας και κατανόησης προς τους πολίτες, όσο και η τήρηση της νομιμότητας στην πόλη του Βόλου.

 

Η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας,

Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων - Εκδηλώσεων

Αναστασία Μορφογιάννη


Εκτύπωση άρθρου

Διαβάστε Επίσης

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Σε πλήρη λειτουργία το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σε πλήρη λειτουργία το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Πρώτη ευρεία σύσκεψη για τον νέο σχεδιασμό της πολιτικής προστασίας στην περιφέρεια Θεσσαλίας
Δ. Κουρέτας: «Θα αλλάξουν πολλά στην πολιτική προστασία - Σύμμαχος μας η τεχνολογία»  
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Για υποβολή και τροποποίηση αιτήσεων των πληγέντων του Daniel
Ανοικτή μέχρι 12 Ιανουαρίου η πλατφόρμα της Πρώτης Αρωγής  
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ έως 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ            ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΟΥΡΕΩΝ-ΚΟΜΜΩΤΩΝ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ
Απαραίτητη η επικοινωνία με τους Δήμους
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Χορήγηση οικονομική ενίσχυσης πολιτών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές της 26ης Ιουλίου 2023 στο Δήμο Βόλου
    Από τον Δήμο Βόλου γνωστοποιείται ότι ορίζεται η 11η Σεπτεμβρίου 2023 ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων προς το δήμο Βόλου των δημοτών των οποίων οι περιουσίες  υπέστησαν ζημιές από τη πυρκαγιά της 26ης Ιουλίου, βασει της ΚΥΑ 33862/6-5-2019
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Πρόσκληση συμμετοχής των πολιτών σε διαδικτυακή διαβούλευση του Δήμου Βόλου στο πλαίσιο σχεδιασμού της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (2021-2027)
 
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Προσβάσιμες για άτομα με μειωμένη κινητικότητα, τέσσερις παραλίες του Δήμου Βόλου
Απολύτως προσβάσιμες σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα είναι οι παραλίες Αναύρου, Αλυκών, Νέας Αγχιάλου και Κάτω Λεχωνίων (θέση Καρνάγιο) του Δήμου Βόλου, στις οποίες έχουν τοποθετηθεί τα ολοκληρωμένα συστήματα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα, SeaAccess.