Την Δευτέρα 05.04.2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Αλεξάκη και της Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας, Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων – Εκδηλώσεων κ. Αναστασίας Μορφογιάννη, του Αντιδημάρχου Περιφερειακών Ενοτήτων Δήμου Βόλου κ. Αργύρη Κοπάνα και του Προέδρου Συνδέσμου Διαχείρισης Αποβλήτων και Τοπικό Σύμβουλο κ. Κων/νο Γανωτή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Αλεξάκη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Παρόντες από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν επίσης και οι Υποδιευθυντές της Αστυνομικής Διεύθυνσης , κ. Καλαμπόκας ως Α' Υποδιευθυντής και ο κ. Ντιζές ως Β' Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

 

Η συνάντηση, όπως πάντα, πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ και των υπηρεσιών του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής. Συζητήθηκαν παράλληλα τα ζητήματα που αφορούν την αύξηση της παραβατικότητας σε ορισμένες δημοτικές ενότητες, για τις οποίες είχε προηγηθεί σχετική έγγραφη ενημέρωση από την πλευρά της δημοτικής αρχής προς τον κ. Αλεξάκη την προηγούμενη εβδομάδα. Για αυτό το σκοπό έγιναν εισηγήσεις για αύξηση της επιτήρησης από τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ και Ο.Π.Κ.Ε στις περιοχές που παρουσιάζουν προβλήματα. Παράλληλα αναγνωρίστηκε από την τοπική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας η προσπάθεια και η αποτελεσματικότητα των δράσεων και των ελέγχων της Δημοτικής Αστυνομίας στο κέντρο της πόλης.

 

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να παραμείνουν προσηλωμένοι σε έναν κοινό, διττό στόχο, που δεν είναι άλλος από την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης μας αλλά και της ασφάλειας των πολιτών.

 

Η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας,

Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων - Εκδηλώσεων

Αναστασία Μορφογιάννη